Adobe'dan Lightroom 3 Müjdesi



Ekleyen
Allien
Güncelleme Zamanı
08.06.2010

Profesyonel fotoğrafçıların gözdesi olan Adobe Lightroom, geliştirilmiş özellikleri ve yeni versiyonuyla kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Adobe  dan Lightroom 3 Müjdesi

Adobe Lightroom'un yeni versiyonu olan Lightroom 3 ile fotoğrafçılar için popüler olan iş akışı yönetimi ve işleme uygulamasını bir adım ileriye taşıyor. DSLR video dosyaları desteği, yeni özellikleri ve geliştirilmiş bir çok aracıyla geleceğin teknolojisini yakalıyor.


Lightroom 3, fotoğrafçılık adına Photoshop'ta bulunmayan bir çok ögeyi içinde barındırıyor. Yeni sürümünde genel olarak odaklanılan performans geliştirmeleri kullanıcılarının çok işine yarayacağa benziyor. Resim işlemenin yanı sıra videolarda da ciddi geliştirmeler söz konusu. Örneğin artık oluşturulan videolar yüksek çözünürlük standartı olan 1080p'ye kadar yükseltilebiliyor.

Adobe  dan Lightroom 3 Müjdesi

Bundan 7 ay önce beta sürümü piyasaya sürülmüştü. 600000'in üzerinde indirilen Lightroom 3 için bir veri havuzu açılmış ve kullanıcılar isteklerini sorunlarını dile getirmişti. Özellikle bu sorunlar ve istekler üzerine yoğunlaşan Adobe, kararlı sürümüyle kullanıcılarını memnun edecek gibi görünüyor.