Windows Mobile İşletim Sisteminin 6.1 Sürümünü Yayınlandı



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Microsoft, bugün Windows Mobile işletim sisteminin 6.1 sürümünü yayınladı. Elektronik posta ve Microsoft Exchange alanlarında çeşitli yenilikler getiren bu güncelleme ile Windows Mobile tabanlı el bilgisayarları daha esnek özelliklerine kavuşuyor.

Windows Mobile İşletim Sisteminin 6.1 Sürümünü YayınlandıMicrosoft, bugün Windows Mobile işletim sisteminin 6.1 sürümünü yayınladı. Elektronik posta ve Microsoft Exchange alanlarında çeşitli yenilikler getiren bu güncelleme ile el bilgisayarlarının daha esnek kullanımı mümkün kılınmış.

Windows Mobile 6.1 sürümünde işletim sisteminin açılış sayfası düzeni yenilenerek erişilebilirlik daha etkin kılınmış. İiyleştirilen Microsoft Exchange desteği ile bilgisayarınızla eşitleme (Senkronizasyon) yapmak eskisinden daha kolay ve etkili hale getirilmiş. Bu sürümde ayrıca POP3 ve IMAP4 tabanlı E-posta servislerinin kullanım olanakları genişletilmiş. El bilgisayarınızın Windows Mobile 6.1 Sürümüne yükseltilip yükseltilemeyeceğini anlamak için üretici sayfalarına bakabilirsiniz.

Servis sağlayıcıların tüketicilere sunduğu cihazlardan Windows Mobile 6.1 Sürümüne yükseltilebilecek olanlardan bazıları; Alltel'in HTC PPC6800, HTC Touch ve Motorola Q9c modeli; AT&T'nin Samsung Blackjack II, Motorola Q9h, Pantech Duo ve HTC Tilt modeli; Sprint'in HTC Mogul, HTC Touch, Motorola Q9c, Samsung ACE ve Palm Treo modeli; HTC Touch Dual , iMate Ultimate line, Motorola MC70 ve MC9000 modeli olarak açıklandı.