Sonbaharda piyasaya sürülecek en dikkat çekici telefonlar



Ekleyen
obahadir
Güncelleme Zamanı
20.10.2009

Las Vegas'ta yapılan (CTIA) kablosuz iletişim fuarında, yakın zaman içinde karşılaşacağımız yeni telefon modelleri sergilendi. En ilgi çekici on modeli sizin için derledik. İşte piyasaya sürülecek on göz alıcı model.

Samsung Moment

Samsung Moment

Google Android tabanlı telefon, geniş ekranı ve Samsung'un özel görüntü teknolojisi AMOLED (3.2 inç) ile özellikle video gösterimi konusunda kalite vaad ediyor.

Samsung Behold II

Samsung Behold II

Tıpkı Samsung Moment gibi 3.2 inçlik AMOLED ekrana sahip olan Behold kübik menüsü ile; müzik, video, fotoğraflar, tarayıcı ve Amazon MP3 Store gibi multimedya içeriğe kısa yoldan erişim sağlıyor. Telefon 5 megapiksel auto- focus kameraya sahip.

HTC Pure

HTC Pure

HTC Touch Diomand'ın hem özellik hem de estetik anlamda geliştirilmiş olan HTC Pure, Windows Mobile 6.5 işletim sistemi taşıyor. 800X400 piksel çözünürlükteki 3.2 inç WVGA dokunmatik ekrana sahip telefonda klavye bulunmuyor. Telefon 5 megapiksel kameraya sahip.

HTC Touch Puro 2

HTC Touch Puro 2

HTC Touch Puro 2 daha çok iş dünyasına hitap ediyor. Telefon göz alıcı güzellikteki dış görünümü yanında çok kullanışlı bi klavyeye de sahip. Web tarayıcısı ve SMS için kısa yollar barındıran klavye ile sayfa üzerindeyken aşağı yukarı yapmak çok kolay. Touch Puro, Windows Mobile 6.5 ile birlikte geliyor.

Samsung Intrepid

Samsung Intrepid

Uluslararası dolaşım için özel desteğe sahip Samsung Intrepid hem dokunmatik ekrana hem de klavyeye sahip. Video kayıt özelliği bulunan 3.2 megapiksel kamerası yanında Microsoft'un ses hizmeti TellMe desteğine sahip olan ilk telefon özelliği taşıyor. Telefonun sahip olduğu diğer özellikler ise; Sprint Navigation, Microsoft Office Mobile ve Smart Read kartvizit tarayıcı

Motorola Cliq

Motorola Cliq

Android telefonlar içinde kendisine özel bir yer edineceği şimdiden belli olan Motorola Cliq dokunmatik ekranı yanında dış görünüşünü tamamlayan klasik klavyeye de sahip. Bu mini bilgisayar, Motorola'nın Android uyumlu olarak geliştirdiği son kullanıcı arayüzü MOTOBLUR'un kullanıldığı ilk telefon olma özelliği taşıyor.

HTC Imagio

HTC Imagio

HTC Imagio HTC'nin TouchFLO 3D arayüzüyle birlikte geliyor. Diğer özelliklerine değinecek olursak; Windows Mobile 6.5 işletim sistemi, Microsoft Office Mobile Suit, Adobe Reader LE, Microsoft Direct Push teknolojisi...

T- Mobile Tap

T-Mobile Tap

Hayır, sonbahara özel sıralanmış bu telefon listesindeki tüm telefonlar düşündüğünüz gibi pahalı olanlardan oluşmuyor.

T- Mobile Tap; genç- dinamik çizgisi, dokunmatik ekranı T- Mobile'a özel tarayıcı Web2go, 2Mp kamerası, video kaydedici, Mp3 oynatıcı ve daha bir çok özellikle birlikte bu yıl sonunda piyasada olacak. T- Mobile satış fiyatının oldukça makul seviyede tutulacağını kaydetti.

Pantech Reveal

Pantech Reveal

Pantech Reveal telefonu özellikle mesajlaşmak ve e- posta göndermek amacıyla kullananlar için geliştiridli. 3G uyumlu cihaz; microSD girişe ve 2Mp kameraya sahip.

Samsung Mythic

Samsung Mythic

Samsung Mythic, Samsung Behold II'de gördüğümüz kullanışlı küp kısayollarına sahip değil ama bir başka Samsung güzelliğiolanTouchWizkullanıcıarayüzü taşıyor.Kasımayındapiyasaya sürüleceği açıklanan telefonun fiyatı henüz belirlenmedi.

Kaynak: pcadvisor.co.uk