BAZE TV Yayın hayatına başlıyor!



Ekleyen
baktas
Güncelleme Zamanı
07.05.2014

Birbirinden eğlenceli oyun videolarının bulunacağı Baze TV yayına başlıyor

Basın Bülteni

Baze.TV, rekabetçi, muzur, eğlenceli ve bilgilendirici yayını ilke haline getiren bir Online gaming ve E-Spor kanalıdır. Jahrein, Videoyun ve Krank'ınçerisinde bulunduğu BAZE.TV yayın hayatına muhteşem bir program ile 7 Mayıs 2014 tarihinde başlıyor. Ayrıca Pazar günleri ESL tarafından düzenlenen Go4LoL turnuvalarının da ev sahibi olacak. Haftanın 6 günü yayın yapacak olan bu eğlence dolu kanalı www.twitch.tv/baze ya da www.baze.tv adresinden izleyebilirsiniz.

BAZE TV TeamNeden Baze TV?

Öncelikle eğlence için. Yayınları biz yapıyor olabiliriz ama dürüst olmak gerekirse işin eğlence kısmı ancak sizinle beraberken mümkün oluyor. Yayını aslında sizinle beraber yapıyoruz

Öğrenmek için. Eğlence her zaman öncelikli ilkemiz olabilir ama 7/24 goy goy yapacağız anlamına gelmiyor. Farklı programlarda profesyonel oyunculardan hiç duymadığımız bilgileri kazanacağız.

Rekabet için. E-spor günlerimizde düzenlediğimiz etkinliklere hem siz katılabilirsiniz, hem de desteklediğiniz takımların ve oyuncuların maçlarını Baze TV sunum farkı ile seyredebilirsiniz.

Mananız bittiğinde, canınız azaldığında, merminiz kalmadığında ya da yepyeni bir başlangıç için_ herkesin döneceği yerdir Baze TV.

BAZE.TV'de İlk haftaya özel yayın akışı ise şöyle;

Çarşamba : Açılış Özel Programı (Jahrein, Videoyun, Krank) Arma 2 - Takistan Life, Garry's Mod, Left4Dead 2

Perşembe : Krank ile Cezalı Hearthstone, Krank ile Katy Perry Giydirmece

Cuma : Mario Bro's vs Videoyun Kardeşler

Cumartesi : Jahrein ile Dota'da Pro Hareketler, Jahrein ile Korkudan Titreyen Memeler

Pazar : ESL - Go4LoL Turnuvası

Eğlence dolu dakikalara ek olarak bir de yarışma sizi bekliyor. BAZE TV'nin yeni programının ismini siz seçiyorsunuz. www.baze.tv/win adresinden göndereceğiniz isim önerilerinden ByNoGame sponsorluğunda yapılacak çekilişle kazanan 1 kişiye 250TL değerinde ByNoGame kodu hediye edilecek. Buna ek olarak yarışmaya katılanlar arasından 15 kişiye 50TL değerinde ByNoGame kodu hediye edilecek.