Blackberry için en iyi uygulama



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
19.01.2010

Yeni sürümü yayımlanan Google Mobile uygulaması kullanıcılara pek çok kolaylık sağlıyor.

Blackberry akıllı telefonu için sadece bir tane uygulama indirme hakkınız olsaydı neyi seçerdiniz? Pek çok kişi tercihini Google Mobile uygulamasından yana kullanacaktır. Geçtiğimiz perşembe 3.5.48 sürümüne güncellenen uygulama, ücretsiz olması ve çok kullanışlı olması ile en iyi eklentiler biri.
Güncellenen Google Mobile uygulaması ile telefonunuzdan email, adres defteriniz ve webde hem yazarak hem de sesli olarak arama yapabiliyorsunuz. Ek olarak uygulama, siz daha aradığınız şeyi yazarken adresi ya da telefon numarasını tamamlamak için Google arama da olduğu gibi öneri getiriyor. Uygulamanın son sürümü, sesinizi de algılayarak sesle arama yapmanıza olanak veriyor.

Blackberry için en iyi uygulama

Arama motoru ile aradığınız kişiye pratik bir şekilde mesaj gönderebilir ya da o kişiyle görüşebilirsiniz.

Blackberry için en iyi uygulama

Kullanışlı yeniliklerden biri de e-maillere hızlı cevap verebilmenizi sağlayan bir link. Web ve araç içi aramalar arasından değişimi de arama kutusunda ki bir ikon ile yapabiliyorsunuz.

Blackberry için en iyi uygulama

Malesef şu an için bu başarılı uygulamanın Türkiye için desteği yok. İleride çıkmasını bekliyoruz. Yine de Amerika, İngiltere vb. kaynaklı bir numaranız varsa yararlanabilirsiniz. İngilizce Google'da, "google mobile" aratarak uygulamanın sayfasına ulaşabilirsiniz.