2011'e damga vuracak oyunlar... [Video]



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
13.12.2010

2010 Spike oyun ödüllerinde pek çok firma 2011'de çıkartacağı oyunların ilk tanıtım videolarını yayımladı.

2011  e damga vuracak oyunlar... [video]Oyun dünyasının en prestijli oyun ödülleri Spike VGA organizasyonu başladı ve pek çok firma 2011'de ya da daha ileri tarihlerde çıkartacağı oyunların ilk tanıtım videolarını yayımladı.

Elder Scrolls gibi eski ve sevilen serilerin devam oyunlarının yanında Pan'ın Labirenti filminin yönetmeni Guillermo Del Toro'nun hazırladığı Insane gibi tümüyle yeni oyunların da duyurusu ilk defa Spike VGA'da yapılmış oldu.


Uncharted 3
Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Uncharted 3: Drakes's Decetion oyunun ilk tanıtım videosu yayımlandı ve çıkış tarihi 1 Kasım 2011 olarak açıklandı.

Mass Effect 3
Sevilen RPG - FPS serisin son oyunu olması beklenen Mass Effect 3'ün tanıtım videosunda dünyanın, ilk ve ikinci oyunda tanıdığımız Reaper adlı uzaylı ırk tarafından istila edildiği gösteriliyor. Tabii ki kahramanımız, tek kişilik ordu, Kumandan Shepard duruma müdahale edecektir.

Mortal Kombat'ta Kratos var!
Mortal Kombat'ın yeni oyunun tanıtım videosuna God of War serisinin kahramanı Kratos da kavgaya müdahil oluyor ama kavga edenleri ayırmaya niyetli gözükmüyor.

The Elder Scrolls 5: Skyrim'in çıkış tarihi açıklandı: 11/11/11
Bethesda2nın oyum yapımcısı Todd Howard, Spike VGa'da sahne alarak popüler RPG oyunu Elder Scrolls serisinin 5. oyunu The Elder Scrolls 5: Skyrim 11 Kasım 2011'de çıkacağını açıkladı. Oyunun çıkacağı platformlar belirtilmese de PC, PS3 ve XBox 360'da oynanabilmesi bekleniyor.

Return to the Mountain in SSX: Deadly Descents
Snowboard oyunu olarak hatırı sayılı bir üne sahip SSX kar kaplı dağlara geri dönüyor. En son 2007'de Wii platformuna çıkan SSX'in yeni oyunu Return to the Mountain in SSX: Deadly Descents henüz hangi platformlara çıkacağı açıklanmadı.

Forza 4 Sonbaharda çıkacak
Tur 10 ve Microsoft, Forza 4 araba yarışı oyununun 2011'in sonbaharında çıkacağını açıkladı. Tantımda arabalardan görüntüler ve Microsoft'un hareket algılama teknolojisi Kinect ile arabaların detaylarının incelenebilmesi gösteriliyor.

Guillermo Del Toro'dan delilik
Pan'ın Labirenti, Hellboy gibi filmleri ile tanıdığımız Guillermo Del Toro bu sefer bir oyunla karşımıza çıkıyor. Insane (deli, çılgın) adlı oyununun 2013'de çıkması bekleniyor. Del Toro'nun açıklamasına göre Insane, oyuncuların altlarına kaçırmalarına neden olacak bir korku oyunu.

Prototype 2, 2012'de çıkacak
Radical Entertainment ve Activision, Prototype 2'nin çıkış tarihini tanıtım videosu ile beraber duyurdu. Prototype 2'de Çavuş James Heller karakterini oynayarak ilk oyunun kahramanı Alex Mercer'i öldürmeye çalışacağız.

Resistance 3 6 Ekim 2011'de çıkıyor
Uzaylı istilasını konu alan Resistance serisinin 3'üncü oyunun ilk tanıtım videosu istila sonrası dünyanın halini gösteriyor.

Batman: Arkham City'de Bruce Wayne'in sırrı tehlikede!
Yeni Batman oyunu Batman: Arkham City'de Bruce Wane'in sırrının tehlikede olduğu gösteriliyor. Batman Professor Hugo Strange'e karşı savaş veriyor ancak Strange'in Batman'in gerçekte Bruce Wayne olduğunu bilmesi işini oldukça zorlaştıracağa benziyor.