Yeni Facebook Oyunu: Battle Punks



Ekleyen
cetin
Güncelleme Zamanı
27.06.2012

Yeni nesil Facebook oyunlarına bir yenisi dahil oldu: Battle Punks...

Geçtiğimiz ay 6. yaşını kutlayan ve 400 milyondan fazla kullanıcısı bulunan dünyanın en büyük online sosyal ağ platformu Facebook'un en çok kullanılan uygulamaları sıralamasında oyunların bariz bir üstünlüğü bulunuyor. Hatta Facebook'ta bulunan FarmVille oyununun Twitter'dan daha fazla kullanıcısı bulunduğunu artık bilmeyen yok.

Hal böyle olunca Facebook, oyun geliştiricileri için oldukça cazip bir pazara dönüşmüş durumda. Facebook oyunlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Fakat bu oyunların dünya çapında büyük kullanıcı kitlelerine ulaşabilmesi için kullanıcılara önemli yenilikler sunması gerekiyor.

Yeni geliştirilen bazı oyunlar 2 boyutlu çizgi film tarzı yapılmış oyunlardan oldukça farklı. Tabi ki PS3 oyunlarının grafiklerinin yanına bile yaklaşamazlar ama oldukça hoş grafik öğeler içeren pek çok yeni oyun, Facebook kullanıcılarına sunuluyor.

Türkiye'den; büyük bir başarı yakadıktan sonra Facebook uygulaması da geliştirilen Sanalika'nın da aralarında bulunduğu bu yeni nesil Facebook oyunlarına Battle Punks isimli yeni bir oyun dahil oldu.

Yeni Facebook Oyunu: Battle Punks

Beta sürümü ile kullanıcıların beğenisine sunulan Battle Punks; size özel bir karakter oluşturabileceğiniz ve silahlar, kalkanlar ve özel yetenekler kazanabileceğiniz bir dövüş oyunu. Pek çok Facebook oyunundan daha iyi grafiklere sahip olan Battle Punks, Wii konsolu için üretilmiş oyunların grafik seviyesine yakın bir düzeyde.

Oyunda, diğer oyuncularla savaştıkça deneyim ve altın kazanabilmenin yanı sıra eşya sandığınıza yeni silahlar, kalkanlar ve özel yetenekler ekleyebiliyorsunuz. Deneyim kazanarak seviye atladıkça daha fazla güç ve sağlığın yanı sıra yeni aletler için eşya sandığınızda daha fazla alana sahip olabiliyorsunuz.

RPG tarzı hoş grafikleri ve güzel tasarlanmış oyun mantığı ile Battle Punks, Facebook uygulamaları arasında fark yaratan bir oyun olarak yerini alıyor. Öyle görünüyor ki Battle Punks, pek çok Facebook kullanıcısı için yeni bir eğlence kaynağı olacak.

Güncelleme: Battle Punks, 2011 yılı sonunda oyunu üreten firma tarafından yayından kaldırılmıştır.