Yahoo'dan ücretsiz yılbaşı kartı



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
22.12.2009

Yahoo, ücretsiz ve de komik yılbaşı kartları hazırlayıp arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir siteyi yayına soktu.

Yahoo "It's You" değişik ve komik biçimlerde kardanadamlar yaratabileceğiniz yeni bir online araç yayımladı. Yarattığınız kardanadamları yılbaşı kartı olarak istediklerinize gönderebilir, Facebook'ta paylaşabilirsiniz. Öncelikle aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz yılbaşı kartını hazırlayacağımız siteye gidelim.

Ücretsiz yılbaşı kartı

Açılan sayfada önce kardan adamımızın üç parçasının boyutlarını ayarlayın. İstediğiniz biçimi yaptığınızda "Next Step"e basarak sonraki adıma geçiyoruz.

ücretsiz yılbaşı kartı


Daha sonra seçtiğiniz yüz parçalarını tutup sürükleyerek kardanadanızın yüzüne bırakın. Silmek istediklerinizi çöp kutusuna sürekleyip bırakabilirsiniz.

ücretsiz yılbaşı kartı

Sonrasında altı şıktan birini seçerek kardanadamın kollarını ayarlayın.

ücretsiz yılbaşı kartı

Şimdi arkaplan için istediğiniz objeleri seçip resme ekleyebilirsiniz. Aşağıda "Done" tuşunun üzerindeki alana istediğiniz mesajı da girdikten sonra "Done" tuşuna basarak kartınızı tamamlayın.

ücretsiz yılbaşı kartı

Yukarıdaki seçenekler ile kartınızı Facebook'ta, Twitter'da paylaşabilir ya da mail atabilirsiniz. Ayrıca kartpostalınız için oluşturulan linki kopyalayarak istediğiniz yere yapıştırıp dostlarınıza gönderebilirsiniz.

ücretsiz yılbaşı kartı