Olimpiyatların Bilişim Testlerinde Son Aşamaya Gelindi



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Pekin Olimpiyat Oyunlarına iki hafta kala, Çinli yetkililer organizasyonun bilişim altyapısı testlerinde son aşamaya geldiklerini belirttiler.

Olimpiyatların Bilişim Testlerinde Son Aşamaya GelindiOlimpiyatların bilişim teknolojileri sağlayıcısı olan Lenovo, en meşakkatli testleri 10 - 12 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceğini açıkladı. Bu kapsamlı teknoloji provasında binlerce Lenovo bilgisayar ve 300 Lenovo mühendisinin hazır bulunması bekleniyor. Lenovo uzmanları test sırasında 20.000 teknolojik ekipmanın yanı sıra binlerce personeli de deneyeceklerini açıkladılar.

Olimpiyatların Bilişim Testlerinde Son Aşamaya GelindiYetkililer, bu test sırasında oyunlarda en yoğun geçecek 3 günün sanal bir biçimde canlandırılacağını, katılımcıların test çalışmaları sırasında; kayıp aletler, zedelenmiş kablolar, güvenlik açıkları ve güç sızıntıları gibi potansiyel sorunlara karşılaştıklarında verdikleri tepkileri ölçerek ileriye dönük tedbirler alacaklarını söylediler.

Lenovo'nun Olimpyat Oyunları sorumlusu, bilgisayar ekipmanlarının neredeyse %95'inin bu üç gün boyunca yoğun sorun çözme ve çalışma performansı testi için kentin her yerine konuşlandırılacağını belirtti.