Office 2010 Üretim için Hazır, Ön Siparişler Başladı



Ekleyen
Allien
Güncelleme Zamanı
17.04.2010

Microsoft sonunda Office 2010 için ön siparişleri almaya başladı. Temmuz ayında satışa çıkması beklenen Office 2010 için artık herşey hazır

Office 2010 Üretim için Hazır, Ön Siparişler Başladı

Microsoft beklenen adımı atarak üretimin hazır olduğunu ve ön siparişlerin başladığını duyurdu. Beta sürümünü geçtiğimiz yılın kasım ayında piyasaya süren Microsoft çok iyi tepkiler almış ve tam 7.5 milyon kişi tarafından indirilmişti.

Microsoft mühendislerinin yoğun uğraşlarından sonra ürünün üretim için olan versiyonu hazır hale getirildi. Aynı zamanda 5000'den fazla yardımcı kuruluş ürünün geliştirme ve test aşamalarında yardımcı olarak ürünün zamanında yetiştirilmesini sağladılar.

Tahmini çıkış zamanı Temmuz olarak beklenirken bu süreyi geri alan Microsoft, 27 Nisandan itibaren ilk satışlara başlayacak. Bu ilk satıştan sadece yazılım güvencesi (SA) olanlar yararlanabilecek. Yazılım güvencesi olmayanlar ise 1 Mayıstan itibaren Office 2010'a ulaşabilecekler. Ticari müşterilere ise 12 Mayıs tarihinde satışlar başlayacak. Yalnız bu satışlar sadece internet üzerinden olacak. Yani elinde güncelleştirilebilir Office 2007 bulunan kullanıcılar ve internetten satın almak isteyen kullanıcılar faydalanabilecek. Kutulu ürün ise Temmuz civarında marketlerdeki yerini alacak.

Office 2010 için ön sipariş vermek isteyen kullanıcılar http://store.microsoft.com/OfficePreorder adresine tıklayarak seçimlerini yapıp ön sipariş verebilirler. Henüz maalesef ki Türkiye'den ön sipariş verilemiyor.