Microsoft Office 2010 Starter Bedava



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
10.04.2010

Microsoft, ücretsiz ama reklam destekli Office 2010'ların yeni Pc'lerle beraber sunulacağını açıkladı.

Microsoft Office 2010 Starter BedavaOffice 2010 Starter Edition, normal Office yazılımının özellikleri azaltılmış ve içinde sadece Word ile Excel olan bir versiyonu. Ancak Microsoft henüz Word ve Excel'in Starter Edition versiyonlarının tam sürümden farkının ne olacağını açıklamadı. Ofis paketinde sağ altta bir panel içinde reklamlar bulunacak. Bu özellik büyük ihtimalle kullanıcıları oldukça rahatsız edecek ama Microsoft, önceki yıllarda çıkan deneme sürümlerine (trial) göre bu yöntemin ileriye doğru bir adım olduğunu düşünüyor.

Yeni Office 2010'un test yöneticisi Scott Kahler, Office Starter'ın deneme sürümünden farklı olduğunu çünkü kullanıcıların Starter versiyonunu, ihtiyaçlarını karşıladığını düşündükleri sürece istedikleri kadar kullanabileceklerini, belirtiyor.
Yeni PC'ler Office 2010 Professional, Home, Business ve Student versiyonları hazır yüklü olarak sunulacak. Starter sürümü olacak bu Ofis versiyonlarını kullanıcılar, elektronik mağazalarda satılacak olan aktivasyon kartları ile tam sürüme yükseltebilecekler.