Internet Explorer 10 görücüye çıktı



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
28.02.2014

Microsoft IE 10 için bir önizleme / test yazılımı yayımladı.

Internet Explorer 10 görücüye çıktıInternet Explorer 9 çıkalı bir ay oldu ama Microsoft şimdiden IE 10 içi tanıtım çalışmalarına başladı ve bir önizleme sürümü yayımladı. Bu tanıtım sürümü internette gezmek için tasarlanmamış ki zaten herhangi bir adres çubuğu bulunmuyor. Programda pek çok performans testi, HTML5, CSS3 kapasitesiyle ilgili tanıtımlar ve çeşitli araçlar bulunuyor. Daha çok geliştiriciler için hazırlandığı gözüken tanıtım sürümünü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

Internet Explorer 10 indir

IE 10'un geliştirilmesine başlayalı sadece 3 hafta olduğunu belirten IE kuruluşu başkan yardımcısı Dean Hachamovitch, Mix 11 geliştirici konferansında IE 10'nu tanıttı ve performansına dair örnekler gösterdi.

"IE 10 tam olarak donanım hızlandırma üzerine inşa edilmiştir ve Web -standartları üzerine odaklanmaya devam edilmektedir. Bu kombinasyon geliştiricilerin, Windows'ta çalışıp tarayıcılar arasındaki aynı biçimlendirme standartlarını kullanarak müşterilerine en iyi performansı sunmalarını sağlıyor."

IE9, 14 Mart'ta çıktı ve o tarihten bu yana 40 milyon kez indirildi ve olumlu tepkiler aldı. Microsoft IE10 ile oldukça sert geçen tarayıcı savaşında yerini korumaya devam etmek istiyor.