Fotoğraflarla Windows 7 Sunum Günü



Ekleyen
obahadir
Güncelleme Zamanı
26.10.2009

22 Ekim'de piyasaya sürülen Windows 7 heyecanla karşılandı.

Windows 7'nin piyasaya çıktığı gün yapılan karşılama aktivitelerine Windows 7 nihayet piyasalarda başlıklı haberde değinmiştik.

Şimdi dünyanın değişik yerlerinden derlenmiş bu fotoğraflarla, Windows 7'nin nasıl karşılandığını izlemeye devam edelim.

Fotoğraflarla Windows 7 Karşılamaları- 1

Avustralya/ Auckland

İlk fotoğrafımız Avustralya/ Auckland'dan. Avustralyada kullanıcılar, Windows 7'yi karşılamak için yağmur çamur dinlemediler.

Fotoğraflarla Windows 7 Karşılamaları- 2

Harvey Norman

Bu fotoğraf da Avustralya'dan. Ülkenin büyük mağaza zincirlerinden Harvey Norman'ın Sydney mağazası, Windows 7'nin gelişini ışıklı tabelayla ilan ediyor.

Fotoğraflarla Windows 7 Karşılamaları- 3

Harvey Norman

Harvey Norman mağazası güvenlik personeli gecenin şerefinebuözelt-shirtlerigiydi.Windows7'ye Avustralya'da gösterilen bu ilgi ilk etapta yapılan satışların büyük kısmının Avustralya'da gerçekleşeceğinin habercisiydi.

Fotoğraflarla Windows 7 Karşılamaları- 4

Japonya

Microsoft'un Windows ve Windows Live Division'dan sorumlu müdürü Steven Sinofsky, Japonya'da (Tokyo) Windows 7'yi anlatıyor.

Fotoğraflarla Windows 7 Karşılamaları- 5

Londra

İngiltere'de Harry Potter'dan daha fazla ön sipariş alarak herkesi şaşırtan Windows 7 (Bu konuyla ilgili haberi okumak için tıklayın) satışın ilk gününde de gece geç saatlere kadar bekleyen meraklılar tarafından karşılandı (Londra)

Fotoğraflarla Windows 7 Karşılamaları- 6

New York

Microsoft CEO'su Steve Ballmer New York'ta sunum gecesinde.

Fotoğraflarla Windows 7 Karşılamaları- 7

Microsoft Finans Müdür ChrisLiddell veMicrosoft mühendisleri, ABD'de teknoloji şirketlerine ait hisselerin işlem gördüğü borsa olan Nasdaq'ın açılışını Windows 7 şerefine Microsoft kampüsünden (Redmond/ Washinton) yaptılar.

Fotoğraflarla Windows 7 Karşılamaları- 8

Times Meydanı

New York'taki ünlü Times Meydan, Microsoft Finans Müdürü Chris Liddell ve Windows 7 duyurusu.

Kaynak: pcadvisor.co.uk