Facebook altı yaşında!



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
05.02.2010

Facebook altıncı yaşını geliştirdiği yeni hizmetleriyle kutluyor.

Facebook altı yaşında!Facebook altıncı yaşını ana sayfasını basitleştirip yeni uygulamalar ekleyerek kutladı. Perşembe günü blogundan bir açıklama yayımlayan Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, bu hafta üyelik sayısının 400 milyona ulaşması ile sosyal ağın yeni bir kilometre taşına ulaştığını belirtiyor. İşte Mark Zuckerberg'in Facebook'un altıncı yaşı ve uygulamalarıyla ilgili blogunda yaptığı açıklamadan bir parça:

"Facebook'un geçirdiği altı yılı ve 400 milyon üye sayısını en sevdiğimiz şeyi yaparak kutluyoruz: İnsanlar için yeni ürünler geliştirmek ve onlara sunmak.. Facebook'un büyümeye devam ettiğini, tüm dünyada insanların Facebook hizmetlerini kullanarak bilgi paylaştığını ve birbirleriyle iletişim kurduklarını görmek gerçekten mutluluk verici.

Değişikliklerden bahsedecek olursak; kullanıcıların yeni mesajları, bildirimleri ve istekleri daha rahat görebilmeleri için üst menüde ufak değişiklikler yapıldı. Ayrıca kullanıcıların kendilerinin ya da arkadaşlarının kullandıkları son programları görebilmeleri için bir uygulama panosu ve oyunseverler için bir oyun panosu eklendi.

Tüm kullanıcılarımızın birbirleriyle kolayca iletişim kurmalarını ve hayatlarını diğer insanlarla istedikleri gibi paylaşmalarını sağlayacak hizmetler yaratmamız için bize ilham veren şey; insanların mutluluklarını ya da üzüntülerini paylaşma ihtiyaçları... "