"CeBIT Bilişim Eurasia" ziyarete açıldı



Ekleyen
obahadir
Güncelleme Zamanı
09.10.2009

Bu seneki teması "Tüm Sektörler Bilişimle Buluşuyor" olan fuar 7- 11 Ekim tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

 CeBIT Bilişim Eurasia  ziyarete açıldı

Geçtiğimiz yıl 70 bini profesyonel olmak üzere toplam 159 bin 302 kişinin ziyaret ettiği CeBIT Bilişim Eurasia, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu seneki ziyaretçilerini bekliyor.

45 değişik sektöre yönelik kurumsal çözümlerin sunulduğu fuar; "İş Dünyası", "Tüketici Elektroniği" ve "Dijital Yaşam" olmak üzere 3 ana bölümden oluşuyor.

Bu sene Turkcell, Vodafone ve Avea'nın bulunmadığı CeBIT Bilişim Eurasia 2009'un ana sponsoru Turksat oldu.

Fuara ait 6. salonda; Türk mühendislerince yapılan Ar-Ge çalışmalarıyla TÜBİTAK ve Fuar için bir ilk olan Webciety tematik bölümü bulunuyor. Webciety bölümü; online sosyal ağ, e- ticaret firmaları, online pazarlama firmaları ve yazılım tedarikçilerini içeriyor. Bu bölümün; pazarlama profesyonellerinin yanı sıra halkla ilişkiler, sosyal ağ kullanıcıları, medya ve blog yazarlarını bir araya getirmesi planlandı.

Bilişim Market'in de dahil olduğu 7. salona "Dijital Yaşam" adı verilirken bu pavyonda dijital sistemler, mobil ürünler, servisler, yazılımlar ve uygulamalar ziyaret edilebilecek. 7. salonun en öne çıkan hizmet alanı ise telekominikasyon hizmetleri.