Bedava online futbol oyunu FIFA Online başlıyor



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
02.02.2010

EA'nın bedava online Futbol oyunu FIFA Online, Haziran ayında Avrupa'da başlıyor.

EA, bazı Asya ülkelerinde açtığı FIFA Online adlı bedava Futbol oyununu, yavaş yavaş dünyaya yaymaya başlıyor. İlk durak da Haziran'da Avrupa... FIFA online, toplanıp sadece maç yapılan online bir platform değil. FIFA Online, oyuncuların favori klüplerini yönetebilecekleri bir lig sunuyor. Ayrıca futbol oyunlarında pek de alışık olmadığımız bir şekilde online MMORPG oyunlarındaki gibi oyun içi parayla veya microtransaction (gerçek para kullanarak oyunla ilgili yapılan alışverişler) yöntemi ile aldığınız eşyalarla oyuncularınızın özelliklerini geliştirebiliyorsunuz.

Ancak FIFA Online'nın bu yönü şüpheyle karşılanıyor. EA'nın diğer bir ücretsiz oyunu olan FPS türündeki BattleField Heroes'da olduğu gibi ücretli eşyaların, satın alanlara fazlaca avantaj sağlanması ve fiyatlarının da yüksek olması halinde oyuncuların hevesinin kaçabileceği düşünülüyor. Gene de oyunu denemeden ücretsiz versiyonunun nasıl olacağını kestirmek güç.

İngilizce dil destekli açık beta Haziran'da Avrupa'da başlıyor. FIFA Online'nın önümüzdeki 12 ila 24 ay içerisinde de önce diğer Avrupa dillerinde ve ülkelerinde, ardından da Kuzey Amerika'da açılacağı belirtiliyor.

EA nın bedava online futbol Oyunu FIFA Online, dünyaya yayılıyor